Lumo moottorisänky

Lumo moottorisänky

Lumo moottorisänky
Lumo moottorisänky
1981,00€

Erittäin mukava kotimainen säätösänky

Petauspatjat myydään erikseen täältä.

Helppokäyttöisen säätimen ansiosta säädät vaivattomasti sekä tyyny- että jalkopäätyä. Moottorisängyssä käytetään laadukasta hiljaista moottorijärjestelmää.

Sängyn painoraja moottorin osalta on 120 kg.

Tuotetietoja

Sängyn valmistusmateriaaleina on käytetty laadukkaita ja allergiaystävällisiä materiaaleja. Verhoilukankaan alla ensimmäisenä on 200 g Cirrus-vanu.

Cirrus-materiaali sopii erittäin hyvin astmaatikoille sekä allergikoille. Cirrus-kuitu estää kosteutta tiivistymästä nesteeksi ja se luo hyvän ilmanvaihdon. Tämän ansiosta siinä eivät viihdy pölypunkit, sienet eivätkä bakteerit.

Sängyn päädyssä on liukumisenesto, se pitää patjan hyvin paikoillaan sänkyä säädettäessä.

Patjan vahvuus on 22 cm, rungon vahvuus 19 cm. Jalan korkeus on saatavana joko 16 cm tai 20 cm, jaloissa on valittavana useita värivaihtoehtoja.

Lisätiedot jousiston vyöhykkeistä sekä materiaalista

Voit valita jousiston joko 1- tai 5-vyöhykkeisenä.

  • 1-vyöhykkeinen: Kehon mukaan muotoutuva pussijousitus, kauttaaltaan yhtä kova. Ei väliä missä kohtaa tai asennossa patjassa nukkuu, patja on aina samanlainen.
  • 5-vyöhykkeinen: Kehon mukaan muotoutuva pussijousitus. Jousitus on jaettu viiteen eri alueeseen. Tällä haetaan parempaa tukea lantionseudulle ja pehmeämpää aluetta hartioiden alle. Soveltuu harteikkaille ja niille joilla on iso lantio. Vaatii tietenkin rauhallisen nukkujan, että pysyy nukkuessa vyöhykkeissä.
  • Pussijousitus on valittavana neljässä eri jäykkyydessä. Jouset ovat progressiiviset ja esijännitetyt, ne ovat valmistettu Agron tehtaalla karkaistusta erikoisjousiteräksestä.

Valitse mieleisesi sängyn leveys, jousiston kovuus sekä vyöhykkeisyys ja verhoilumateriaali laajasta valikoimasta.

Sängyissä on 20 vuoden runkotakuu sekä 15 vuoden jousitakuu. Jousitakuu koskee jousien katkeamista ja irtoamista. Runkotakuu koskee tehtaan valmistusvirheestä tai materiaalivirheestä johtuvia virheitä.

Laadukkaan moottorisängyn valmistaa Aitokaluste Oy.

Pintakäsittely ja verhoilu: 
Lumo jalat
Inari kankaat 1
Inari kankaat 2
Tuoteperhe: 
Käyttökohde: 
Pituus: 
200 cm
Leveys: 
80 cm
Toimitus: 
Tuote toimitetaan jalat irrallaan
Arvioitu toimitusaika: 
8 viikkoa