Willa jenkkisänky

Willa jenkkisänky

Willa jenkkisänky
Willa jenkkisänkyWilla jenkkisänky rakennekuva
4145,00€

Ylellinen jämäkkä jenkkisänky

Lumo petauspatja myydään erikseen täältä ja se on kuvasta poiketen kokovalkoinen.

Sänky koostuu kolmesta jousiosasta jotka myötäilevät ihanasti nukkujan vartaloa. Sängyssä on myös vyöhykkeisiin jaettu pussijousitus, näin ollen selän oikea asento on taattu.

Tuotetietoja

Joustinpatja on kääntökova eli halutessasi voit kääntää patjan, jolloin saat myös kovan puolen hyödynnettyä.

Rungon vahvuus on 19 cm, patjan 24 cm ja jalat ovat 16 cm korkeat.

Sängyn valmistusmateriaaleina on käytetty laadukkaita ja allergiaystävällisiä materiaaleja. Verhoilukankaan alla ensimäisenä on 200 g Cirrus-vanu.

Cirrus-materiaali sopii erittäin hyvin astmaatikoille sekä allergikoille. Cirrus-kuitu estää kosteutta tiivistymästä nesteeksi ja se luo hyvän ilmanvaihdon. Tämän ansiosta siinä eivät viihdy pölypunkit, sienet eivätkä bakteerit.

Lisätietoja jousiston vyöhykkeistä sekä materiaalista

Voit valita jousiston joko 1- tai 5-vyöhykkeisenä.

  • 1-vyöhykkeinen: Kehon mukaan muotoutuva pussijousitus, kauttaaltaan yhtä kova. Ei väliä missä kohtaa tai asennossa patjassa nukkuu, patja on aina samanlainen.
  • 5-vyöhykkeinen: Kehon mukaan muotoutuva pussijousitus. Jousitus on jaettu viiteen eri alueeseen. Tällä haetaan parempaa tukea lantionseudulle ja pehmeämpää aluetta hartioiden alle. Soveltuu harteikkaille ja niille joilla on iso lantio. Vaatii tietenkin rauhallisen nukkujan, että pysyy nukkuessa vyöhykkeissä.
  • Pussijousitus on valittavana neljässä eri jäykkyydessä. Jouset ovat progressiiviset ja esijännitetyt, ne ovat valmistettu Agron tehtaalla karkaistusta erikoisjousiteräksestä.

Valitse mieleisesi sängyn leveys, jousiston kovuus sekä vyöhykkeisyys, verhoilumateriaali sekä jalan väri laajasta valikoimasta.

Sängyissä on 20 vuoden runkotakuu sekä 15 vuoden jousitakuu. Jousitakuu koskee jousien katkeamista ja irtoamista. Runkotakuu koskee tehtaan valmistusvirheestä tai materiaalivirheestä johtuvia virheitä.

Pintakäsittely ja verhoilu: 
Willa jalat
Inari kankaat 1
Inari kankaat 2
Tuotetyyppi: 
Tuoteperhe: 
Käyttökohde: 
Pituus: 
200 cm
Leveys: 
120 cm
Korkeus: 
56 cm
Toimitus: 
Tuote toimitetaan jalat irrallaan
Arvioitu toimitusaika: 
8 viikkoa