Lumo jenkkisänky

Lumo jenkkisänky

Lumo jenkkisänky
Lumo jenkkisänky
2210,00€

Näyttävä laadukas jenkkisänky

Petauspatja ei sisälly hintaan, voit tilata sen erikseen täältä.

Tuotetietoja

Sängyssä on pussijousitus mikä takaa selälle oikean asennon.

Jenkkisängyn joustinpatja on kääntökova eli halutessasi voit kääntää patjan toisinpäin. Toisen puolen jousituksen voit valita itse pudotusvalikosta.

Sängyn valmistusmateriaaleina on käytetty laadukkaita ja allergiaystävällisiä materiaaleja. Verhoilukankaan alla patjan molemmin puolin on 200 g Cirrus-vanu.

Cirrus-materiaali sopii erittäin hyvin astmaatikoille sekä allergikoille. Cirrus-kuitu estää kosteutta tiivistymästä nesteeksi ja se luo hyvän ilmanvaihdon. Tämän ansiosta siinä eivät viihdy pölypunkit, sienet eivätkä bakteerit.

Sängyn rungon vahvuus on 19 cm ja patjan 20 cm. Jalan voit valita joko 16 tai 20 cm korkeana, jalan värin saat valita laajasta valikoimasta.

Lisätiedot jousiston vyöhykkeistä ja materaalista

Voit valita jousiston joko 1- tai 5-vyöhykkeisenä.

  • 1-vyöhykkeinen: Kehon mukaan muotoutuva pussijousitus, kauttaaltaan yhtä kova. Ei väliä missä kohtaa tai asennossa patjassa nukkuu, patja on aina samanlainen.
  • 5-vyöhykkeinen: Kehon mukaan muotoutuva pussijousitus. Jousitus on jaettu viiteen eri alueeseen. Tällä haetaan parempaa tukea lantionseudulle ja pehmeämpää aluetta hartioiden alle. Soveltuu harteikkaille ja niille joilla on iso lantio. Vaatii tietenkin rauhallisen nukkujan, että pysyy nukkuessa vyöhykkeissä.
  • Pussijousitus on valittavana neljässä eri jäykkyydessä. Jouset ovat progressiiviset ja esijännitetyt, ne ovat valmistettu Agron tehtaalla karkaistusta erikoisjousiteräksestä.

Valitse mieleisesi sängyn leveys, jousiston kovuus ja vyöhykkeisyys sekä verhoilumateriaali laajasta valikoimasta.

Sängyissä on 20 vuoden runkotakuu sekä 15 vuoden jousitakuu. Jousitakuu koskee jousien katkeamista ja irtoamista. Runkotakuu koskee tehtaan valmistusvirheestä tai materiaalivirheestä johtuvia virheitä.

Tukevan jenkkisängyn valmistaa Aitokaluste Oy.

Pintakäsittely ja verhoilu: 
Lumo jalat
Inari kankaat 1
Inari kankaat 2
Tuotetyyppi: 
Tuoteperhe: 
Käyttökohde: 
Pituus: 
200 cm
Leveys: 
120 cm
Toimitus: 
Tuote toimitetaan jalat irrallaan
Arvioitu toimitusaika: 
8 viikkoa