Suomikalusteen tuoteperheet

Suomikalusteen tuoteperheet

Lumo jenkkisänky / Aitokaluste
Aitokaluste

Laadukkaat kotimaiset Aitokaluste Oy:n yli 20 vuoden kokemuksella valmistamat patjat.

Mallistoon kuuluvat moottorisängyt, runkosängyt, joustinpatjat, jenkkisängyt ja petauspatjat.

Anttiina pyöreä pöytä
Anttiina

Anttiina kalusteet ovat suomalaista käsityötä parhaimmillaan, jotka ovat tehty kestämään sukupolvien ajan. Tuotteet ovat käytännöllisiä ja soveltuvat käytettäväksi helppohoitoisuutensa ansiosta myös julkisissa tiloissa. 

Pormestari sohvakalusto
HKV Jouko Haapala

Laadukkaat kotimaiset Etelä-Pohjanmaalla valmistetut sohvakalustot. Monta eri tyylisuuntaa. Ammattitaidolla HKV Jouko Haapalan valmistamat.

Piihapiirin tuotteet - kylpytynnyrit
Pihapiiri

Pihapiirin tuotteet mm. kotimaiset kylpytynnyrit ja paljut.

Pohjanmaan
Pohjanmaan

Laadukkaat ja näyttävät kotimaiset sohva- ja nojatuolimallistot Pohjanmaan Kalusteen ammattitaidolla valmistamat.

 

Rosa tuoteperhe
Rosa

Ajattoman kaunis valkoinen Rosa-huonekalusarja. Sarjaan kuuluvat lipastot, senkit, tv-tasot ja vitriinit. L-M Ojalan ammattitaidolla valmistamat.

Ruska kalustesarja
Ruska

Ruska Kalusteet valmistetaan Suomessa kasvaneesta massiivimännystä.

Sarjaan sisältyvät lipastot, senkit, tasot, lasikot, vitriinit ym. Salopuun ammattitaitoa vuodesta 1987.

Anne sohva
Soft Kaluste

Tukevat ja kestävät suomalaiset nojatuolit, sohvat sekä Recliner mekanismi tuolit. Vuodesta 1993 Etelä-Pohjanmaalla ammattitaidolla Soft Kalusteen valmistamat huonekalut.

Taiga tuoteperhe
Taiga

Uusi moderni kotimainen Taiga kalustesarja E J Hiipakalta. Tuoteperheeseen kuuluvat lipastot, tasot, tv-tasot ja vitriinit. Saatavana monia eri väriyhdistelmiä. Tutustu laadukkaisiin Taiga huonekaluihin.

Uness mallisto
Uness

Laadukkaat kotimaiset Uness Oy:n ammattitaidolla valmistamat patjat.

Laajaan mallistoon kuuluvat runkosängyt, joustinpatjat, jenkkisängyt, petauspatjat sekä petauspatjansuojat.

YH-Astro 60
YH-Astro 60

Paluu kultaiselle 60-luvulle. 

Tyylikkäät vetimettömät ovet ja laatikot toimivat helposti avattavalla ponnahdussalvalla.

Laadukkaat huonekalut valmistaa ammattitaidolla HKT Seppänen Oy.

Seniori-tuoteperhe
Seniori

Kotimaisesta koivusta Kiteen Huonekalutehdas Oy:n valmistamat laadukkaat Seniori-tuotteet.

Toiminnallinen tuoteperhe, sängyt, yöpöydät, moottoripohjat, nousutuet sekä turvalaidat.

Solo tuoteperhe
Solo

Kotimainen Solo-kalustesarja sopii erilaisiin koteihin selkeän muotokielen ja ajattoman tyylikkyyden ansiosta. Ammattitaidolla EJ Hiipakka Oy:n valmistama tuoteperhe.

Rooma sarja
Rooma

Leo-Matti Ojala Oy:n vahvalla ammattitaidolla valmistama kaluste-sarja. Sarja on valmistettu pinnoitetusta kalustelevystä. Jo vuodesta 1972.

Parooni huonekausarja
Parooni

Laaja valikoima kodinhuonekaluja massiivimännystä.

Valitsemalla Lintula-tuotteen, voit olla varma, että sen suunnittelu, rakenteet ja materiaalit täyttävät vaativankin käyttäjän tarpeet. Tuotteemme antavat vastinetta ja iloa käyttäjilleen vuosiksi eteenpäin.

Talvitien sänkymallistot
Talvitie

Laadukkaat Huonekalutehdas Pentti Talvitie Oy:n valmistamat tuotteet lähes 60 vuoden kokemuksella. Valikoimissa koivusängyt, tukituolit ja seniorituotteet.

Voit luottaa laatuun ja toimitusvarmuuteen!

Timantti senkki
Timantti
Timantti on skandinaavinen kalustesarja, jonka suunnittelu ja valmistus perustuvat hyvään muotoiluun ja kestävään laatuun. Timantti-kalusteista syntyy toimivia kokonaisuuksia ja sisustusta voi täydentää sekä muunnella tarpeen mukaan.
P. Rotola-Pukkila Oy:n valmistama vuosikymmenten ammattitaidolla.
Astro mallisto
YH-Astro

Ajaton kotimainen Astro huonekalumallisto sisältää erilaiset elementeistä koottavat vitriinit, senkit, tv-tasot sekä kaapistot.

Laadukkaat tammiviilutetut huonekalut valmistaa HKT Seppänen Oy.

Lord huonekalusarja
YH-Lord

Tyyliltään arvokas Suomessa valmistettu Lord huonekalumallisto. Elementeistä koottavaan sarjaan kuuluvat mm. vitriinit, kirjahyllyt, tv-tasot ja senkit. Lord tuo haluamaasi tasoa asumiseen, se on ratkaisu, kun vaadit perinteistä laatua ja nykyaikaista muunneltavuutta.

Laadukkaat tammiviilutetut huonekalut valmistaa HKT Seppänen Oy.

Oiva-sarja
Oiva

Laadukas retrohenkinen kalustesarja massiivipuusta Minna Haapakosken suunnittelemana. Oiva-sarjaan kuuluvat lipastot, senkit, kaapit sekä pienet pöydät. Kotimaisia huonekaluja pohjanmaalta Priima-Kalusteen ammattitaidolla valmistamana.

 

Notte huonekalusarja
Notte

Kiteen Huonekalutehtaan koivusta valmistettu Notte-tuoteperhe. Retrohenkiseen sarjaan kuuluvat sängyt, yöpöytä, lipastot, senkki sekä sohvat. Näyttävä, ilmavan raikas kalustesarja.

Fondi sarja
Fondi

Laaja kotimainen L-M Ojalan valmistama huonekalu-sarja. Monipuolisesta mallistosta löytyy varmasti juuri Sinulle sopiva kokonaisuus.

Helmi sarja
Helmi

Leo-Matti Ojala Oy:n vahvalla ammattitaidolla valmistama moderni tuoteperhe. Laadukkaita huonekaluja vuodesta 1972.

Eimi keinutuolit
Eimi

Laadukas Eimi keinutuolimallisto. Suomalaista ammattitaitoa jo 50 vuoden ajan.

Säännöllinen keinutuolilla keinuminen sopii vartalon ja etenkin vatsalihasten kunnossapitoon toisin kuin sohvalla tai tavallisella tuolilla istuminen.

Casablanca huonekalusarja
Casablanca

Romanttisesta huonekalusarja Casablancasta saat kotiisi upean kokonaisuuden. Tässä kaluste, joka säilyy "isältä pojalle" periaatteella. Vain mielikuvitus on rajana eri elementtien yhdistämisessä. Kaluste-Valiot Oy:n vankalla ammattitaidolla valmistama.

Björkman Kurikan Puusepät
Björkman Kurikan Puusepät

Björkman kalustemallisto on täysin suomalainen huonekaluperhe. Varmistaaksesi ostaneesi aidon Björkman tuotteen näet sen Björkman polttoleimasta. Björkman kalusteet kuvastavat pohjalaista osaamista ja jämäkkyyttä. Tämän sarjan huonekalut on tarkoitettu kestämään isältä pojalle.

Kotimainen Björkman pöytä pyöreä
Björkman Lintula

Björkman Lintula sarjaan kuuluvat laadukkaat massiivikoivuiset ruokailuryhmät, senkit, lasikot, kaapit, tv-tasot sekä sohvapöydät. Taattua kotimaista osaamista tarjoaa Psl Lintula Jurvasta.

Ida monitoimipöytä
Ida

Ida huonekalumallisto E J Hiipakan valmistamana. Monitoimipöytä, joka on saatavana valkoisella tai mustalla lasikannella, liukuovikomerot maitolasiovilla tai peiliovilla. Laaja varustelu mahdollisuus. Tule ja ihastu!

Monaco sarja
Monaco

Leo-Matti Ojala Oy:n vahvalla ammattitaidolla valmistama kaluste-sarja. Sarjaan kuuluvat lipastot, koulupöydät, vitriinit ja tv-tasot.

Laadukkaita huonekaluja vuodesta 1972.

Koivikko-kalustesarja
Koivikko

Koivikko-kalusteet valmistetaan laadukkaasta ja helppohoitoisesta koivu materiaalista sekä kalustelevystä.

Koivikko-sarjan valmistaa Star-Kaluste Oy.

Klaara sarja
Klaara

Laaja valikoima laadukkaita kodin huonekaluja. Valmistettu umpikoivusta sekä mdf-levystä. Ammattitaidolla L-M Ojala Oy:n valmistamana.

Kajo huonekalusarja
Kajo

Kajo Kalustesarja on Salopuun yli 30 vuoden kokemuksella valmistama tuoteperhe.

Kidset lastenkalusteet
Kidset

Kidset lasten kalustesarjasta löydät kalusteet vauvasta reilusti kouluikään asti. PSL Hietaranta Oy:n ammattitaidolla valmistamat kalusteet.

Aino kalustesarja
Aino

Aino Kalusteet ovat laadukkaita ja tyyliltään ajattomia kalusteita suomalaisiin koteihin. Salopuun Aino sarja valmistetaan vaniljan tai valkoisen sävyyn maalatusta mdf-levystä ja antiikki-, pähkinä- tai harmaapetsatusta massiivimännystä. Saatavana myös kokovalkoisena.