Timantti elementtihyllystö T43

Timantti elementtihyllystö T43

Timantti tv-nurkkaus
1534,00€

Olohuoneen kulma-taso sievällä kaapilla

Timantti elementtihyllystössä hyödynnät hyvin nurkkatilan. Kaapin avo-osaan sisältyy valo. Kuvan kokoonpanon runko on valkoiseksi maalattua kalustelevyä sekä kannet aitoa pähkinäviilua.

Maalattu valkoinen mallisto on valmistettu allergiatestatusta maalatusta kalustelevystä. Laatikostoissa on laadukkaat metallikiskot. Valkoiseksi maalatussa mallistossa tyylikkäät metallivetimet tulevat vakiona.

Elävä ja valoisa valkotammi on Timantin uusin väri. Ympäristöystävällinen valkolakkaus antaa perinteiselle tammelle raikkaan ilmeen. Valkotammi on tyylikäs, vaalea vaihtoehto modernille sisustajalle.

Pähkinä on suosittu puulaji. Sydänpuun väri vaihtelee vaalean harmahtavan ruskeasta syvän tummanruskeaan ja sillä on silkkinen kiilto. Timantti-kalusteiden aito puuviilupinta on elävä materiaali jonka luonteeseen kuuluu värien ja kuvioinnin vaihtelu. Puulle ominaiset sävyerot kuitenkin tasoittuvat ajan myötä.

Kuultovalkoinen koivu on ajaton valinta, joka säilyttää suosionsa vuodesta toiseen. Kauniille koivulle on luonteenomaista pehmeän ruskea suonikkuus ja pienet pilkut. Valkoinen väri on petsattu ja valkolakattu aitoon kotimaiseen koivuviiluun. Puun luontainen kuviointi näkyy hienosti valkoisen petsauksen alta.

Saarnille on luonteenomaista voimakas syykuvio, joka tulee kauniisti esiin ja korostuu petsatessa. Varsinkin mustan monet eri sävyt korostuvat saarnissa ja siksi se on haluttu puu- ja väriyhdistelmä sisustajien keskuudessa. Mustiin huonekaluihin pohjautuva sisustus voi olla samaan aikaan moderni ja klassinen.

Aito tammi on yksi hienoimmista huonekalupuulajeista. Luonnollisen tammiviilun värierot voivat olla huomattaviakin. Tammen pystysuuntaiset syykuviot nousevat erityisen tyylikkäästi ja hienosti esiin korkeissa puuovissa.

Kalusteiden runkoihin on myös mahdollista yhdistellä eri puulaatuja ovien, lisäkansien ja laatikoiden osalta. Valkoiseen runkoon voit valita esimerkiksi pähkinäisen, tammisen tai mustan kannen. Valitse omasi.

Puuvedin vakiona luonnonvärinen tammi mallistossa. Muissa vakiona metallivedin.

Mittoja:

- oikean sivun leveys on 178 cm, vasemman sivun leveys 140 cm

- kulmaosan tv:lle vaadittava leveys on 134,5 cm

- tv-osan aukon leveys on 46 cm, korkeus 15,5 cm sekä min. syvyys 54 cm

- kulmaosan syvyys on 58 cm kannen etureunasta takanurkkaan 

Pintakäsittely ja verhoilu: 
Timantti värimallit
Tuoteperhe: 
Käyttökohde: 
Korkeus: 
140 cm
Toimitus: 
Tuote toimitetaan runko koottuna
Arvioitu toimitusaika: 
3 viikkoa