Timantti senkki T36

Timantti senkki T36

Timantti taso
943,00€

Tilava senkki / kaapisto avo-hyllyillä

Timantti senkissä säilytät koriste-esineesi ja päivittäiset käyttötavarat. Kuvan senkki on aitoa pähkinäviilua.

Pähkinä on suosittu puulaji. Sydänpuun väri vaihtelee vaalean harmahtavan ruskeasta syvän tummanruskeaan ja sillä on silkkinen kiilto. Timantti-kalusteiden aito puuviilupinta on elävä materiaali jonka luonteeseen kuuluu värien ja kuvioinnin vaihtelu. Puulle ominaiset sävyerot kuitenkin tasoittuvat ajan myötä.

Elävä ja valoisa valkotammi on Timantin uusin väri. Ympäristöystävällinen valkolakkaus antaa perinteiselle tammelle raikkaan ilmeen. Valkotammi on tyylikäs, vaalea vaihtoehto modernille sisustajalle.

Saarnille on luonteenomaista voimakas syykuvio, joka tulee kauniisti esiin ja korostuu petsatessa. Varsinkin mustan monet eri sävyt korostuvat saarnissa ja siksi se on haluttu puu- ja väriyhdistelmä sisustajien keskuudessa. Mustiin huonekaluihin pohjautuva sisustus voi olla samaan aikaan moderni ja klassinen.

Aito tammi on yksi hienoimmista huonekalupuulajeista. Luonnollisen tammiviilun värierot voivat olla huomattaviakin. Tammen pystysuuntaiset syykuviot nousevat erityisen tyylikkäästi ja hienosti esiin korkeissa puuovissa.

Maalattu valkoinen mallisto on valmistettu allergiatestatusta maalatusta kalustelevystä. Laatikostoissa on laadukkaat metallikiskot. Valkoiseksi maalatussa mallistossa tyylikkäät metallivetimet tulevat vakiona.

Koivu on oma rakas puulajimme, jota voimme ihailla päivittäin luonnossa liikkuessamme. Timantti mallistossa koivu on ollut mukana alusta asti. Heleän kauniin koivun suosio huonekaluissa säilyy vuodesta toiseen. 

Kalusteiden runkoihin on myös mahdollista yhdistellä eri puulaatuja ovien, lisäkansien ja laatikoiden osalta. Valkoiseen runkoon voit valita esimerkiksi pähkinäisen, tammisen tai mustan kannen. Valitse omasi.

Puuvedin vakiona luonnonvärinen tammi mallistossa. Muissa vakiona metallivedin.

Pintakäsittely ja verhoilu: 
Timantti värimallit
Tuotetyyppi: 
Tuoteperhe: 
Käyttökohde: 
Leveys: 
202 cm
Syvyys: 
40 cm
Korkeus: 
69 cm
Toimitus: 
Tuote toimitetaan runko koottuna
Arvioitu toimitusaika: 
3 viikkoa