Willa runkosänky

Willa runkosänky

Willa runkosänky
Willa runkosänkyWilla runkosänky rakennekuva
1551,00€

Ergonominen laadukas runkopatja

Kotimainen runkosänky. Hinta alkaen 1551 euroa.

Lumo petauspatjat eivät sisälly hintaan, tilaa ne erikseen täältä. Kuvasta poiketen ne ovat kokovalkoisia.

Kolme eri jousiosaa jotka ovat jaettu vyöhykkeisiin tekevät patjasta ergonomisen ja takaavat vartalollesi nukkumisnautinnon.

Tuotetietoja

Sängyn valmistusmateriaaleina on käytetty laadukkaita ja allergiaystävällisiä materiaaleja. Verhoilukankaan alla ensimäisenä on 600 g Cirrus-vanu.

Cirrus-materiaali sopii erittäin hyvin astmaatikoille sekä allergikoille. Cirrus-kuitu estää kosteutta tiivistymästä nesteeksi ja se luo hyvän ilmanvaihdon. Tämän ansiosta siinä eivät viihdy pölypunkit, sienet eivätkä bakteerit.

Rungon vahvuus on 39 cm ja jalan korkeus on 16 cm.

Lisätiedot jousiston vyöhykkeistä sekä materiaalista

Voit valita jousiston joko 1- tai 5-vyöhykkeisenä.

  • 1-vyöhykkeinen: Kehon mukaan muotoutuva pussijousitus, kauttaaltaan yhtä kova. Ei väliä missä kohtaa tai asennossa patjassa nukkuu, patja on aina samanlainen.
  • 5-vyöhykkeinen: Kehon mukaan muotoutuva pussijousitus. Jousitus on jaettu viiteen eri alueeseen. Tällä haetaan parempaa tukea lantionseudulle ja pehmeämpää aluetta hartioiden alle. Soveltuu harteikkaille ja niille joilla on iso lantio. Vaatii tietenkin rauhallisen nukkujan, että pysyy nukkuessa vyöhykkeissä.
  • Pussijousitus on valittavana neljässä eri jäykkyydessä. Jouset ovat progressiiviset ja esijännitetyt, ne ovat valmistettu Agron tehtaalla karkaistusta erikoisjousiteräksestä.

Valitse mieleisesi sängyn leveys, jousiston kovuus sekä vyöhykkeisyys, verhoilumateriaali sekä jalan väri laajasta valikoimasta.

Sängyissä on 20 vuoden runkotakuu sekä 15 vuoden jousitakuu. Jousitakuu koskee jousien katkeamista ja irtoamista. Runkotakuu koskee tehtaan valmistusvirheestä tai materiaalivirheestä johtuvia virheitä.

Laadukkaat runkosängyt valmistaa Aitokaluste Oy.

Pintakäsittely ja verhoilu: 
Willa jalat
Inari kankaat 1
Inari kankaat 2
Tuotetyyppi: 
Tuoteperhe: 
Käyttökohde: 
Pituus: 
200 cm
Leveys: 
80 cm
Korkeus: 
55 cm
Toimitus: 
Tuote toimitetaan jalat irrallaan
Arvioitu toimitusaika: 
4 viikkoa