Lumo petauspatja 11 cm

Lumo petauspatja 11 cm

Lumo Supersoft petauspatja
Lumo Soft PetauspatjaLumo Hard petauspatjaLumo Memory petauspatjaLumo Memory Hard petauspatja
702,00€

Muhkeat kotimaiset sijauspatjat

Petauspatjoja on viisi eri versiota, valitse alavalikosta mieleisesi, hinta päivittyy ruudulla. Petauspatjan vahvuus on 11 cm.

Kaikissa petareissa on irroitettava viskoosi luonnonkuitupäällinen, pesu 40 asteessa. Kankaan väri on valkoinen.

Lumo petauspatjojen ominaisuuksia

  • Super Soft: Erittäin pehmeää mutta myös tukevaa nukkumismukavuutta haluavalle. Sisus erikoispehmeää suoraa kylmävaahtomuovia ja 2,5 cm Cirrus vanut molemmin puolin. Cirrus materiaali pitää patjan kuivana ja säätää myös nukkujan lämpötilaa.
  • Soft: Sisus profiloitua kimmoisaa kylmävaahtomuovia, jonka ansiosta se on hyvin ilmava ja pehmeä. Toinen puoli on sileä, sitä voi käyttää molemmin puolin.
  • Hard: Erittäin jämäkkä ja muhkea kylmävaahtomuovi antaa jokaiselle nukkujalle jämäkän tuntuman. 2,5 cm Cirrus vanut molemmin puolin.Cirrus materiaali pitää patjan kuivana ja säätää myös nukkujan lämpötilaa.
  • Memory: Profiloitu Formax viskoelastinen vaahtomuovi on kimmoisaa ja laadukasta. Se muotoutuu nukkujan lämmön ja painon vaikutuksesta. Patjan toinen puoli on sileä, joka antaa myös hyvän tuen nukkujalle.
  • Memory Hard: Sileä viskoelastinen Formax vaahtomuovi on kimmoisaa ja laadukasta. Se muotoutuu nukkujan lämmön ja painon vaikutuksesta. 2,5 cm Cirrus vanut takaavat hyvän ilmanvaihdon, jolloin kosteus ei tiivisty patjaan. Patja sopii jämäkkää nukkumatuntumaa hakevalle.

Cirrus-materiaali sopii erittäin hyvin astmaatikoille sekä allergikoille. Cirrus-kuitu estää kosteutta tiivistymästä nesteeksi ja se luo hyvän ilmanvaihdon. Tämän ansiosta siinä eivät viihdy pölypunkit, sienet eivätkä bakteerit.

Petauspatjat ammattitaidolla valmistaa Aitokaluste Oy.

Tuotetyyppi: 
Tuoteperhe: 
Käyttökohde: 
Pituus: 
200 cm
Leveys: 
80 cm
Korkeus: 
11 cm
Toimitus: 
Tuote toimitetaan valmiiksi koottuna
Arvioitu toimitusaika: 
8 viikkoa