Willa moottorisänky

Willa moottorisänky

Willa moottorisänky
Willa moottorisänkyWilla moottorisänky rakennekuvaWilla moottorisängyn kaukosäädin
2059,00€

Huippulaadukas kotimainen säätösänky

Hinta alkaen 2059 euroa.

Lumo petauspatjat myydään erikseen ja ne ovat nykyään kuvasta poiketen kokovalkoisia.

Ergonominen ja tukeva moottorisänky laatua arvostavalle.

Helppokäyttöisen säätimen ansiosta säädät vaivattomasti sekä tyyny- että jalkopäätyä. Moottorisängyssä käytetään laadukasta hiljaista Linakin moottorijärjestelmää.

Tuotetietoja

Sängyn valmistusmateriaaleina on käytetty laadukkaita ja allergiaystävällisiä materiaaleja. Verhoilukankaan alla ensimmäisenä on 200 g Cirrus-vanu.

Cirrus-materiaali sopii erittäin hyvin astmaatikoille sekä allergikoille. Cirrus-kuitu estää kosteutta tiivistymästä nesteeksi ja se luo hyvän ilmanvaihdon. Tämän ansiosta siinä eivät viihdy pölypunkit, sienet eivätkä bakteerit.

Jalan korkeus on 16 cm, rungon vahvuus 14 cm ja patjan vahvuus 30 cm.

Lisätietoja jousiston vyöhykkeistä sekä materiaalista

Voit valita jousiston joko 1- tai 5-vyöhykkeisenä.

  • 1-vyöhykkeinen: Kehon mukaan muotoutuva pussijousitus, kauttaaltaan yhtä kova. Ei väliä missä kohtaa tai asennossa patjassa nukkuu, patja on aina samanlainen.
  • 5-vyöhykkeinen: Kehon mukaan muotoutuva pussijousitus. Jousitus on jaettu viiteen eri alueeseen. Tällä haetaan parempaa tukea lantionseudulle ja pehmeämpää aluetta hartioiden alle. Soveltuu harteikkaille ja niille joilla on iso lantio. Vaatii tietenkin rauhallisen nukkujan, että pysyy nukkuessa vyöhykkeissä.
  • Pussijousitus on valittavana neljässä eri jäykkyydessä. Jouset ovat progressiiviset ja esijännitetyt, ne ovat valmistettu Agron tehtaalla karkaistusta erikoisjousiteräksestä.

Sängyissä on 20 vuoden runkotakuu sekä 15 vuoden jousitakuu. Jousitakuu koskee jousien katkeamista ja irtoamista. Runkotakuu koskee tehtaan valmistusvirheestä tai materiaalivirheestä johtuvia virheitä.

Sängyt ammattitaidolla valmistaa Aitokaluste Oy.

Pintakäsittely ja verhoilu: 
Willa jalat
Inari kankaat 1
Inari kankaat 2
Tuoteperhe: 
Käyttökohde: 
Pituus: 
200 cm
Leveys: 
80 cm
Korkeus: 
60 cm
Toimitus: 
Tuote toimitetaan jalat irrallaan
Arvioitu toimitusaika: 
4 viikkoa