Kylpytynnyri muovialtaalla

Kylpytynnyri muovialtaalla

Kotimainen Avainlippu-tuote
Muovialtaalla varustettu kylpytynnyri kansi päällä
Kylpytynnyri SK-Plastic ilman kanttaKylpytynnyrin tarjoilutaso on mukava lisävarusteJuomakupit ruostumattomasta teräksestä, graniittikuvioinen allasMukikupit ruostumattomasta teräksestä, musta allasKotimainen kamiinaMuovisisustainen kylpytynnyri on yllättävän tilavaViihtyisä vapaa-ajan viettopaikka ystävien seurassa
1990,00€

Hinta alkaen 1990 euroa.

Kylpytynnyrin allas on valmistettu kestävästä PE-muovista ja selkänoja on kallistettu sopivan nojausasennon saavuttamiseksi. Kamiina on 3 mm:n vahvuista merialumiinia, joten kylpytynnyrissä voi käyttää myös merivettä. Kylpytynnyrin kamiinan vaihtoehtoja on kaksi, kotimainen ja baltialainen. Kotimainen on hieman arvokkaampi. Valinnan voi tehdä tilausvaiheessa.

Kylpytynnyri järkevällä rakenteella

Altaan istuimien alla on jäykästä styroksista muotoon valetut elementit tukemassa istuimia, joten suurikaan kuormitus ei aiheuta penkin notkumista. Yleensä tuenta tehdään puusta tai vanerista valmistetulla kehikolla, mutta nämä lahoavat melko pian johtuen altaan lämpötilavaihteluiden aikaansaamasta kondenssikosteudesta. Tämä tuote on tarkoitettu kestämään todella pitkän ajan. PE-muovista valmistettu allas ei haperoidu auringonvalon eikä pakkasen vaikutuksesta.

Ulkoverhous on kotimaista lämpöpuuta, joka ei väänny ilman kosteuden tai lämpötilan muutosten vaihteluista. Tämän kylpytynnyri on helppohoitoinen, ainut suositeltava huoltotoimi on puupinnan käsittely vaikka värittömällä puuöljyllä kerran vuodessa, mieluiten keväällä.

Muovisen kylpytynnyrin altaan ulkoreunus suojaa puuverhousta yläreunan kourun avulla, puuverhouksen yläpää jää muovireunuksen alle suojaan. Muovinen allas on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana, bakteerit eivät pääse pesimään!

Allas on myös kauttaaltaan lämpöeristetty, joten kylpytynnyri ei hukkaa lämpöä ulkopuolelle.

PE-muovista valmistettu kansi on muotoilunsa ansiosta todella jäykkä ja kestää suurenkin lumikuorman.

Runsaat lisävarusteet

Lisävarusteista voi mainita altaan reunoihin upotetut mukikupit, tarjoilutaso, 3-pisteinen LED-valaistus valkoisella valolla sekä portaiden kaide. Viimeistellyt portaat on varustettu liukastumista estävällä etureunan urituksella.

Tilausohjeet

Kun haluat tilata tuotteen, niin ostoskorin "kassalle" osiossa on toimituskulujen valintana kylpytynnyrin toimitus välille Helsinki-Rovaniemi 195 eur. Jos haluat toimituksen muualle, niin ota yhteyttä ja sovitaan asia erikseen.

Pintakäsittely ja verhoilu: 
Kylpytynnyrin ulkoverhouksen värimallit
Kylpytynnyrin altaan värimallit
Tuoteperhe: 
Leveys: 
178 cm
Korkeus: 
113 cm
Toimitus: 
Tuote toimitetaan valmiiksi koottuna
Arvioitu toimitusaika: 
2 viikkoa